Spanjevakantiebijnederlanders.nl

Logeren bij Nederlandse aan de Costa Blanca, bij Alicante.

Ik, Manon, heet je van harte welkom in mijn gastenverblijf El Limonero in Alicante. Inmiddels geniet ik al meer dan 5 jaar van mijn huis in Spanje.  Heerlijk relaxen, uiteten, lekker winkelen, naar het strand, op nieuwe ideeën komen en met alle plezier zorgen voor mijn gasten.

Mijn verhaal!

Via de mavo, havo, heao naar de titel accountant/belastingadviseur. Dat was op een gegeven moment niet meer mijn ding. Daarom heb ik deze titels en diploma's weer ingeleverd. En een ommezwaai gemaakt en mijn geluk gevonden in Alicante, Spanje. Ik geniet heerlijk in de spaanse zon en van het zorgen voor mijn gasten.

 

De eerste grote uitdaging

Toen ik 24-jarige was en klaar met mijn studie heb ik mezelf ingekocht in mijn accountantskantoor. De jaren daarna was ik druk met inverdienen, schulden aflossen en uitbreiden. Deze jaren gaven mij een enorme kik. Ik haalde veel voldoening uit mijn contact met de klanten, het vergroten van mijn omzet en het coachen van mijn personeel. Het waren mooie tijden. 

 

Na 14 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ondanks tevreden klanten en een mooie winst onder aan de streep, besloot ik dat het tijd was om mijn kantoor te verkopen en zelf mijn accountantstitel in te leveren.

 

De tweede grote uitdaging

Was voor mij het opstarten Casa El Limonero in Alicante in maart 2018. Vanaf dat moment heb ik al veel gasten mogen ontvangen. De één voor een toffe vakantie, de ander voor een lang weekend naar de zon en de volgende om even wat dingen op een rijtje te zetten. Iedereen heeft genoten en dat vind ik gaaf.

 

Groeten vanuit het zonnige Spanje,

Manon