Zonnebloemchallenge

Spanje-Nederland 2020

by Yvonne en Manon

Update foto's van deelnemers

"GAME ON"!!!!!!!!!!

Winnaar 2019!! was 189 cm 

De laatste stand van zaken in 2020.........

Zo verschillend hoe het overal gaat. In Finestrat Spanje alleen nog een bult zaadjes voor volgend jaar en geen spoor meer van de gave enorme zonnebloemen. In Doetinchem en Ruurlo wordt er misschien te vroeg gepiekt ....  Op het balkon in Beverwijk gaat ie lekker ondanks hier en daar een storm. En dan zijn er nog waar we niets van horen zoals die uit Apeldoorn waar al radio stilte geldt vanaf het moment van zaaien. Tot vandaag want we ontvingen een foto van alleen de top van de bloem haha meer mochten we niet zien.  In Soesterberg bleek de serre te laag, maar voor de zonnebloemen in de tuin is er nog kans op de overwinning. En uit Wieken horen we ook al tijdje niets meer ???  In Oosterbeek groeien ze al boven de hoofden uit zo mooi om te zien. En bij onze oudste deelneemster van 91 jaar gaat het ook lekker. Ze heeft het er maar wat druk mee al dat water geven, maar de knoppen zijn nu wel te zien dus dat komt goed. Yvonne en ik moeten toegeven bij onszelf gaat het niet echt lekker dus onze kans op winnen wordt lastig. haha En wat moeten we denken van de deelnemers uit Brabant  en Duiven daar hebben we ook al een tijdje geen tussenstanden meer van ontvangen. We zijn benieuwd.

groetjes Yvonne en Manon 

Foto's augustus

En de update uit Schijndel 

In El Campello staat ie ook in bloei.... netjes verzorgd 

Apeldoorn wil alleen het topje laten zien .... daar moeten we het voor nu mee doen zeggen ze daar haha

In Doetinchem staan er al in bloei maar gaat dat wel goed blijven ze in bloei???

In Soesterberg bleek de serre te laag maar er staan er ook nog in de tuin dus er is nog kans op de overwinning

Beverwijk al 180 cm door wind en weer op het balkon

Finestrat, Spanje alles uitgebloeid.. volgend jaar beter

Foto's juli

Foto's juni 

Foto's t/m mei 

Wij stuurden iedereen dit pakketje:

Vrijstaand appartement begane grond airco privé zwembad Alicante, wasmachine vakantie bij Nederlanders Alicante Spanje, dichtbij luchthaven wifi, Nederlandse TV, zandstranden dichtbij, goede reviews. Internet rookvrij kindvriendelijk vaatwasser.

Originele bericht 12 januari 2020:

 

DOE JE MEE? Zonnebloemchallenge 2020🌻🌻🌻🌻

In Spanje en Nederland,

Vorig jaar hebben een aantal van jullie aangegeven ook mee te willen doen met de zonnebloemchallenge. Waaronder Yvonne. Samen zullen wij de organisatie op ons nemen. Daarom dit jaar wat groter opgezet, na de eerste editie in 2019.

DE ZONNEBLOEM-CHALLENGE: wie heeft de hoogste zonnebloem op zaterdag 29 augustus 2020 in zijn tuin of balkon staan.

Om iedereen een gelijke kans te geven krijgt iedereen eenzelfde zakje zaadjes opgestuurd door ons. Als je met meer bent in je gezin, kun je de zaadjes in het zakje ook onderling verdelen.

Je mag zelf weten wanneer je de zaadjes gaat zaaien. Uiterlijk zondag 30 augustus moet je het bewijs :mini video van je zonnebloem plus meegestuurd meetlint waaruit je tuin of balkon blijkt. En het bewijs van meetdatum.

De uitslag komt 1 september 2020.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.😉

Als we de zaadjes naar je op moeten sturen, laat dan je adres achter via mijn messenger. Je mag ze ook bij een van ons komen ophalen 👍

Het maximaal aantal zakjes die we versturen is : 20 zakjes.

Laatste datum inschrijving dd 31 maart

De te winnen prijs voor de winnaar blijft een verrassing tot 1-9-2020.

Wij, als organisatie, doen ook mee.

Game on🤣

Groetjes Yvonne en Manon

geen vaste aankomst- of vertrekdagen en tijden!