Spanjevakantiebijnederlanders.nl

Voor golfliefhebbers, kom alleen of samen en geniet!!

Wij kunnen alles voor je regelen vanaf aankomst op de luchthaven van Alicante, waar wij je kunnen ontvangen tot je vertrek. Jij hoeft alleen maar te genieten van je trip. Starttijden, golfclubs, aantrekkelijke greenfees, wij regelen het voor je! Speel je liever alleen, of wil je dat we met je meespelen/je caddy zijn? Ook golflessen kunnen we voor je regelen.

Alles is mogelijk.  

 

Hieronder wat info over de golfbanen in de buurt. De dichtstbijzijnde golfbaan is maar 10 minuten rijden. Er is ook een driving range, waar je je heerlijk kunt uitleven.  Natuurlijk is het fijn om te golfen met lekker weer en dat hebben wij hier in Alicante ook, met het gezonde microklimaat. Wat een heerlijkheid. 

 

En ook heerlijk eten hoort er natuurlijk bij. En laten wij dat nou ook hebben in Alicante. Zoveel leuke en gezellige restaurant om heerlijk na te genieten van het golfen en te kletsen over van alles en nog wat. Wij kunnen je rondrijden/vergezellen als je wilt genieten van een lekker drankje of lekker rondgereden wilt worden. Je kunt ook bij ons aanschuiven voor een overheerlijke driegangenmaaltijd met drankjes.

 

Naast golfen is er zoveel meer leuks te doen zoals shoppen, strand, city-wandeling Alicante, dorpswandelingen, schilderworkshop, keramiekworkshop, kookworkshop of blijf lekker thuis in het gastenverblijf en geniet van de zon en de rust. En vergeet onze topper "onze cabriotour" niet. Ook voor de kids verzorgen wij leuke workshops.

 

De golfbanen in onze directe omgeving zijn:

 

www.golfbonalba.com 

- op 8 kilometer van het gastenverblijf

- 18 holes

- Par 72

- designer: Ramon Espinosa

Deze baan beschikt ook over een par 3 baan.

 

www.alicantegolf.com

- op 11 kilometer van het gastenverblijf

- 18 holes

- par 72

- designer:  Severiano Ballesteros

 

www.fdlgolf.es

- op 36 kilometer van het gastenverblijf

- 18 holes

- par 72

-designer: Blake Stirling & Marco Martin

 

Voor meer informatie of extra mogelijkheden, neem contact met ons op.