Spanjevakantiebijnederlanders.nl

Ervaringsdeskundige "carrière/levensweg switch"

De eerste grote uitdaging

Mijn accountantskantoor had ik op 24-jarige leeftijd gekocht. Destijds was ik druk met inverdienen, schulden aflossen en uitbreiden. Deze jaren gaven mij een enorme kik. Ik haalde veel voldoening uit mijn contact met de klanten, het vergroten van mijn omzet en het coachen van mijn personeel. Het waren mooie tijden. 
 
Na 14 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ondanks tevreden klanten en een mooie winst onder aan de streep, besloot ik dat het tijd was om mijn kantoor te verkopen en zelfs mijn accountantstitel in te leveren.
 

De tweede grote uitdaging
Het is tijd voor een nieuwe uitdaging! Een nieuwe wending in mijn carrière, in de lijn van wat mij altijd heeft geboeid " de mens achter de ondernemer/onderneming". Vandaar de start van ShareYourViews.nl.

Waar we met ondernemers en over ondernemers een documentaire maken voor zichzelf, hun onderneming (evt. familiebedrijf), familie, vrienden en voor andere geïnteresseerden. Een waardevolle manier om iets van zichzelf, hun kennis en ervaring vast te leggen. Om niets aan mooie verhalen en anekdotes verloren te laten gaan. Maar zeker ook om nu al te genieten van wat ze bereikt hebben.

 

Voor de professionele ondersteuning op het gebied van filmen en monteren, heb ik mijn team uitgebreid met een camera- en montageman. Wij vormen samen een professioneel, creatief, origineel en enthousiast team. 

https://www.spanjevakantiebijnederlanders.nl/ Manon Pijnenburg Alicante gastenverblijf bij nederlanders golfvakantie carriereswitch

En de derde grote stap in mijn leven / carrière is de beslissing om meer in Spanje te zijn. En het gastenverblijf in mijn huis hier open te stellen voor degene die op het punt staan om een keuze te maken.

Bijvoorbeeld zoals ik deze in het verleden heb gemaakt. Koop/start/verkoop onderneming  en/of de carrière switch en alles wat daar bij komt kijken in het leven.

Of als je gewoon even rust wilt om wat zaken op een rijtje te zetten.

 

Ik ben je eerlijke sparringpartner, een klankbord voor een bredere horizon. Even weg van je dagelijkse taken, in een omgeving die nieuw voor je is. Dat brengt een hoop verheldering en dat gun ik iedereen. 

Ik heet je hier van harte welkom. Je kunt in alle privacy je eigen gang gaan en wanneer je begeleiding wilt of wat wilt bespreken, sta ik voor je klaar.

We kunnen er samen op uit gaan. Ik neem je dan mee naar verschillende mooie plaatsen, waar je inspiratie op kunt doen. Plaatsen en mensen die mij in het verleden en in het heden inzichten geven en rust.


Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Groeten vanuit het zonnige Spanje,

Manon

ps. het gastenverblijf biedt plaats aan maximaal 4 personen. Dus neem gerust je partner mee. Zie op de pagina gastenverblijf de foto's voor een sfeerimpressie.